نشست علمی ـ پژوهشی جلوههای هدایت در سیره و سخن امام حسن عسکری علیهالسلام
نشست علمی ـ پژوهشی جلوههای هدایت در سیره و سخن امام حسن عسکری علیهالسلام
نشست علمی ـ پژوهشی با عنوان «جلوههای هدایت در سیره و سخن امام حسن عسکری علیهالسلام» با حضور سرکار خانم اشرف عبدالعلیزاده از اساتید حوزه با مشارکت و همکاری معاونان پژوهشی مدارس علمیه الزهراء سلام الله علیها سطح 2 و3؛ شهرستان شاهیندژ و ارومیه در تاریخ 4 آبان 1399 بصورت مجازی در بستر پیام رسان ایتا برگزار گردید.
اشرف عبدالعلیزاده با بیان اینکه بدون اعتنا به امام، زندگی کردن موجب شقاوت خواهد شد، اظهار داشت: کسی که زندگی او خالی از امام باشد نه درکی از دین خواهد داشت و نه درکی از دنیا و نعمات الهی را هم ناشکری میکند.
وی ادامه داد: خداوند متعال، پیامبر اسلام را الگو و اسوه مسلمانان معرفی میکند و حضرت هم نماز را قویترین و نزدیکترین ارتباط با خدای متعال معرفی میکند. کسانی که میخواهند زندگی بشر را از نماز خالی کنند به دنبال جدا کردن بشر از امام و پیامبران و کشاندن به وادی گمراهی هستند.
استاد حوزه علمیه خواهران آذربایجانغربی با تصریح بر اینکه وجوب فرائض الهی بر انسان از روی لطف و کرم الهی است، خاطر نشان کرد: وجوب احکام دین برای انسانها به دلیل نیاز الهی نیست بلکه این بشر است که برای هدایت شدن و به کمال رسیدن به دستورات الهی نیاز دارد و برای به دست آوردن صحیح احکام و دستورات دین لاجرم باید از رسول خدا و اوصیاء ایشان و ائمه الهی تبعیت کرد.
وی با بیان اینکه هیج عصر و زمانی از حجت خدا خالی نیست و خدای متعال فرستادههای خود را برای هدایت انسان میفرستد، گفت: بنابر فرمایش امام حسن عسکری علیهالسلام تنها راه سعادت انسان در گرو تبعیت از رسول خدا و ائمه بعد از ایشان است.
عبدالعی زاده افزود: بر اساس روایتی از امام حسن عسکری علیهالسلام مردم در مواجه با امام خود به سه دسته تقسیم میشوند، عدهای راه نجات را دریافته و به حق تمسک میجویند و هدایت میشوند، عدهای امام را رها کرده و حق را از اهل خود به دست نیاوردهاند و همچون دریانوردانی هستند که با آرامش موج آرام میگیرند و هنگام طوفانها به تلاطم میافتند و دسته سوم در تسخیر شیطان هستند و کارشان مبارزه با حق است و گویا خدا را باور ندارند.
وی در پایان تصریح کرد: دستور امام حسن عسکری علیهالسلام به مردم رعایت تقوای الهی، امانتداری، راستگویی، تلاش در راه خدا، رعایت حال همسایهها، اقامه نماز در جامعه، همدلی با اهل سنت و حضور در تشییع جنازه آنها و عیادت از بیمارانشان است و حضرت این موارد را از خصوصیات شیعیان برشمرده است که انجام آنها موجب شادی اهل بیت میشود.