برگزاری «کارگاه مهارتهای ازدواج»
برگزاری «کارگاه مهارتهای ازدواج»
به همت معاونت پژوهش مدرسه علمیه الزهراء سلام الله علیها شهرستان #شاهین-دژ (آذربایجان غربی)، با همکاری اداره تربیت بدنی و موسسه طلوع تندرستی این شهرستان «کارگاه مهارتهای ازدواج» با حضور آقای روح اله عابدی (دبیر و مشاور آموزش و پرورش) و آیت شیری (کارشناس علوم قضایی)، به مدت دو روز از ساعت 10 الی 12 و 12 الی 14 در سالن اجتماعات این مدرسه؛ برای تمام طلاب و کارکنان در تاریخ 4و8 دی ماه برگزار گردید.
آقای شیری فرمودند: قانون و حقوق بشر بیشتر جنبه درمانی دارد و ما در هر زمینهای به دنبال پیشگیری هستیم تا درمان، چیزی که قضات از آن رنج میبرند از بین رفتن حرمتها بین زوجین قبل محکمه است که در محکمه بروز بیشتری پیدا میکند، اجتناب از شکسته شدن حرمتها (حرمت زبان، حرمت رفتار، حرمت صداقت، حرمت احترام، حرمت تعهد) بزرگترین پیشگیری است.
ایشان در ادامه افزودند: زندگی خیلی قبلتر از محکمه سیاه شده و دلیلش از بین رفتن این حرمتها است. این فکر که محکمه حرمتها و احساسات را مرجوع خواهد کرد کاملا اشتباه است پس زوجین در حفظ احساسات زندگی باید تلاش لازم را بنمایند.
کارشناس علوم قضایی فرمودند: مهریه جهت حفظ ارزش زن است ولی اصل در ازدواج سازگاری است، مدیریت زندگی به اینگونه است که مرد را باید مدیریت نمود ولی استقلال دو طرفه نیز باید حفظ گردد.
آقای عابدی در مورد مهارتهای قبل از ازدواج چنین فرمودند: اولین عنصر برای آشنایی یک فرد جذابیت است، اعم از جذابیت ظاهری، شخصیتی و موقعیت اجتماعی.
عابدی خاطرنشان نمودند که: توجه به شباهتها در حوزه اندیشهها، باورها و نگرش و همچنین توجه به تفاوتها در انتخاب هسر نقش مهمی دارد.
ایشان در ادامه با تصریح به دلایل ازدواج مانند مصاحبت و همراهی، عشق و محبت، والد شدن و … فرمودند: تکالیف نهگانه مانند جدا شدن از خانواده اصلی، پشت سر گذاشتن بحرانها، یاد گرفتن مهارت مدیریت تعارض و خشم، حفظ یک نگرش مطلوب و عاشقانه و … از مهارتهای یک از ازدواج موفق است.
عابدی افزود: انتقاد کردن، تحقیر کردن، حالت تدافعی داشتن و دیوار مخرب کشیدن از عوامل مخرب رابطه زناشویی میباشد، که برای حل این مورد باید مهارتهای برقراری یک رابطه خوب با همسر را یاد گرفت مانند مهارت توجه به خود، مهارت خوب حرف زدن، مهارت توجه به همسر و مهارت انتخاب کردن سبکهای ارتباطی و …